Újabb részletek derültek ki a szörnyű tragédiáról: ezért szúrták le a 16 éves miskolci fiút

MTI 2024. október 14. 09:34

Halált okozó testi sértés miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy 20 éves vadnai férfival szemben - közölte vasárnap a rendőrség.

Mint írják, a gyanú szerint az illető október 13-án, hajnali háromnegyed kettő előtt pár perccel előzetes szóváltást követően megszúrt egy 16 éves fiút egy miskolci szórakozóhelyen. Az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét veszítette. Az egyenruhások azonosították, majd előállították a gyilkossággal gyanúsítható férfit, aki beismerő vallomást tett. Őrizetbe vették, s előterjesztést tettek az ügyészség felé, hogy indítványozzák letartóztatását.

A Boon információi szerint a Kisavas városrészben történt a bűncselekmény. A lap információi szerint az egyik szórakozóhely előtt szólalkozott össze a 16 éves fiú a 20 éves támadójával. A Tények információi szerint a késelő és barátja hívatlanul jelentek meg a buliban, ahol zaklatták az áldozat egyik barátjának lánytestvérét. Őt akarta megvédeni, amikor leszúrták.

Címlapkép: Getty Images