Brutális emberölés Szegeden: oszló hullát találtak egy elhagyatott garázsban

MTI 2024. október 18. 09:31

Teljesen felforgatta Szeged lakosságát a hír, miszerint egy oszló holttestet találtak egy helyi garázsban. Mindössze egy nap alatt a nyomozók kézre kerítették a kegyetlen szegedi gyilkosság elkövetőjét - írta a Blikk.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságon 2024. október 15-én indult büntetőeljárás emberölés miatt, miután egy férfi holttestét találták meg egy szegedi garázsban. Az esetet rejtély övezte, ugyanis a helyiek nem tudták, az építmény kinek a tulajdona lehet.

A test annyira rossz állapotban volt, hogy a halál okát sem lehetett egyből megállapítani. A környék teljesen felbolydult, amikor rendőrök hada érkezett a helyszínre

- írta a Blikk.

A vármegyei nyomozók a Szegedi Rendőrkapitányság munkatársaival közösen egy nap alatt azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható szegedi férfit, aki kihallgatása során beismerő vallomást tett. A rendőrök elrendelték a férfi őrizetbe vételét, majd kezdeményezték a letartóztatásának indítványozását az ügyészségen - közölte ma reggel a Police.hu.

A lap a TV2 riportjára hivatkozva azt is közölték, hogy a holttest egy 70 éves férfié, akinek eltűnését az ismerősei jelentették, egyébként nyugdíj előtt a szegedi uszodában dolgozott ruhatárosként, emiatt is sok ismerőse volt.

A lap úgy tudja, hogy a férfi egy nagyobb összeget örökölt, ami mások előtt is ismertté vált, és állítólag többen is próbálkoztak azzal, hogy kicsalják tőle a pénzt. A férfi ezt követően tűnt el.

Címlapkép: Getty Images