Tragédia: Meghalt az X-Faktor egykori versenyzője

HelloVidék 2020. május 25. 14:06
Meghalt Petics Kristóf a 2016-os X-Faktor egykori botrányhős versenyzője. A bulvársajtó hétfőn számolt be a holttestről, amit egy szabolcsi tóban találtak és feltehetően a fiatal énekesé. A haláleset hírét Kristóf zenekarának gitárosa erősítette meg az Indexnek.

Meghalt Petics Kristóf, az X-Faktor egykori versenyzője és énekese, illetve a GIL (Gilbert In Love) zenekar frontembere - erősítette meg a bulvársajtóban keringő információkat a portálnak a zenekar ritmusgitárosa, Fekete Edward. A gitáros elmondta, hogy semmi nem indokolta a történteket, hiszen komoly terveik voltak.

Vasárnap holttestet találta a Szabolcs-Szatmár-bereg megyei újfehértón egy tó vizében, amely a Blikk infomációi szerint az X-Faktor egykori énekeséé. A Bors szerint Petics Kristófra vízbe fúlva találtak a tónál, ahova szívesen járt lazítani. A portál szerint szombaton is ez történhetett csak a lába valószínűleg egy faágba szorulhatott, ami a végzetes balesetet okozhatta. Édesanyja rögtön a tónál kereste, amikor a fiú vasárnap reggelre nem tért haza.

Címlapkép: Getty Images