Premier! Itt az X-Faktor színpadáról ismert Kalandor együttes új dala: Ne tévedj + VIDEÓ

HelloVidék   
  Megosztom
Premier! Itt az X-Faktor színpadáról ismert Kalandor együttes új dala: Ne tévedj + VIDEÓ

Gőzerővel dolgozik első kislemeze anyagán az X-Faktor 9. évadának színpadát is megjárt erdélyi, egészen pontosan borszéki fiatalokból álló feltörekvő pop formáció, a Kalandor. Nemrég jöttek ki első saját dalukkal, melynek címe: Ne tévedj. A videóért görgess lejjebb!

A borszéki fiatalok egészen a mentorházig jutottak az X-Faktor 9. évadában, az utolsó megmérettetésen azonban nem sikerült meggyőzniük a mentorokat. Puskás Peti, Dallos Bogi, ByeAlex, és Gáspár Laci szerint a zenekar nem mutatott semmi újat, sőt, Alex és Bogi még nyálasnak is tartotta a produkciót. A Kalandor együttes most egy új számmal debütűlt a hivatalos YouTube-csatornáján, melynek címe: "Ne tévedj". Íme:

A HelloVidék értesülése szerint a zenekar tagjai már teljes gőzzel dolgoznak az első kislemezük anyagán, és a közeljövőben forog majd a Kalandor első videóklipje is. Céljuk, hogy minőségi, szövegorientált magyar pop zenét alkossanak, és ezt természetesen szeretnék minél több hallgatóhoz eljuttatni.

Néhány infó az erdélyi Kalandor zenekarról:

  • A zenekar: A Kalandor egy erdélyi, egészen pontosan borszéki fiatalokból álló feltörekvő pop formáció, hosszú évekre visszanyúló barátság után 2018-ban alakult ki a jelenlegi felállás: Mosneág Anna-Mária énekel, férje, Mosneág Gellért gitározik, Cserkész Norbert billentyűzik és Szvinyuk Szilárd dobol a bandában.
  • A Kalandor stílusa: Zenei világukat leginkább az indie folk, a pop-rock, a funky és az alternatív vonal jellemzi. Pozitív szemléletük és életigenlő hozzáállásuk fiatalságukból fakad, és meghatározó a zenekar hangzásvilágát illetően. Saját dalainkat magyar nyelven írják.
  • Eddigi elismerések: Elismerték a Kalandort az ÉTER fesztiválon, a Ceglédi és a Tokaji Utcazene Fesztiválon, és a Vibe Fesztiválon is, énekesnőjüket, Annát pedig a Siculus Fesztivál legjobb énekesének választották, jelenleg a 2019-es magyarországi X-faktor beválogatott versenyzői között van a banda.

Címlapkép: Kalandor

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kalandor

x-faktor

erdély

rtl klub