Ezt kár lenne kihagyni: programokban nem lesz hiány a hétvégén a Balatonnál, mutatjuk a részleteket

MTI   
  Megosztom
Ezt kár lenne kihagyni: programokban nem lesz hiány a hétvégén a Balatonnál, mutatjuk a részleteket

A nemzetközi előadók és magyar zenekarok fellépése mellett piacok és vezetett túrák is várják az érdeklődőket a tihanyi Balaton Pikniken június 14. és 16. között.

A Tihanyi Piac Placcon a kora délutáni órákban a Virtuózok klasszikus zenei koncertjére várják az érdeklődőket, esténként pedig nemzetközi és magyar előadók lépnek színpadra.

A könnyűzeni fellépők között lesz a nemzetközi elektronikus zenei színtér két ismert előadója, a minimalista Jan Blomqvist és a klasszikus zenét az elektronikus ritmusokkal ötvöző Worakls francia dj, a magyar előadók közül pénteken Souveq, Infragandhi, ajsa luna, Sobek & Mulya, Justrice és Secret Factory, szombaton pedig Galactic Jackson, Lenny Lenoks, Vojnits Alíz X Monkeyneck, Deva, Chriss Ronson, Metha, Robert Makai & Dubecticut lép színpadra.

A foci EB mérkőzéseit óriás kivetítőn lehet majd követni, többek között a szombat délutáni Magyarország-Svájc találkozót, a Staropramen Gasztro Udvarban pedig a Balaton legjobb éttermei közül többek menüjét is végig lehet majd kóstolni.

A Balaton Piknik idején a Tihany és Szántód között közlekedő kompok meghosszabbított menetrenddel járnak, így a déli partról is könnyen elérhető az esemény.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

balaton

piknik

program