Erről minden utazónak tudni kell hőség idején: itt juthatunk friss vízhez a vidéki városokban

MTI   
  Megosztom
Erről minden utazónak tudni kell hőség idején: itt juthatunk friss vízhez a vidéki városokban

Palackozott vizet oszt a harmadfokú hőségriasztás meghosszabbítása miatt július 18-ig a MÁV-START naponta 10 és 17 óra között a budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki vasútállomásokon, a Volánbusz pedig munkanapokon 12 és 14 óra között a Népliget autóbusz-állomáson és a megyeszékhelyek nagyobb forgalmú buszállomásain - közölte a MÁV Zrt..

A vizet a készlet erejéig tudják biztosítani, ezért arra kérik az utasokat, hogy elegendő mennyiségű ivóvízzel vagy más szomjoltó folyadékkal induljanak útra.

Budapesten a Nyugati, a Keleti és a Déli pályaudvaron a peronoknál, vidéken a miskolci, debreceni, nyíregyházi, szegedi, szolnoki, győri, pécsi állomáson az ügyfélszolgálaton, a tapolcai, zalaegerszegi, veszprémi, celldömölki, békéscsabai, kecskeméti, nagykanizsai, siófoki, fonyódi állomáson a pénztárban kaphatnak díjmentesen vizet a vonatokra várakozók

- tájékoztattak.

A Volánbusz vidéken Békéscsabán, Debrecenben, Egerben, Győrben, Kaposváron, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsen, Salgótarjánban, Szegeden, Székesfehérváron, Szekszárdon, Szolnokon, Szombathelyen, Tatabányán, Veszprémben és Zalaegerszegen oszt ásványvizet

- ismertetik a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vízosztás

harmadfokú hőségriasztás

hőség

hőségriadó

miskolc

debrecen

nyíregyháza

eger

győr

kaposvár

kecskemét

szeged

szolnok

szombathely

veszprém

tatabánya

zalaegerszeg