Ingyenes sörfőző tanfolyam indul: így lehet rá jelentkezni

HelloVidék 2019. augusztus 10. 10:57
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatóságának „Tanuljunk együtt!” szakmai programsorozata változatlan lendülettel folytatódik: szeptemberben a sörkészítés témakörében mélyedhetnek el a kamarai tagok.

Az élelmiszeripari vállalkozások és a kistermelők körében egyaránt kiemelt igény mutatkozik olyan gyakorlati, piacképes tudás megszerzésére, amely azonnal átültethető a mindennapi tevékenységükbe. Az interaktív tudásátadás során lehetőség adódik a szakemberekkel közvetlen beszélgetésre, konzultációra, valamint a saját készítésű termékek bemutatására is, amelyekkel kapcsolatban véleményt kaphatnak a termék minőségéről és igény szerint segítséget a minőség javításához. Ezeket szem előtt tartva, az őszi idényben változatlan lendülettel, új témákkal folytatódik a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatóságának „Tanuljunk együtt!” szakmai programsorozata.

A köztestület által finanszírozott eseményen – a már megszokott módon – a gyakorlatra fókuszálva igyekeznek az előadók átadni a mindennapi tevékenységhez szükséges tudást. A gyártás folyamatát bemutató egynapos rendezvényre 2019. szeptember 6-án kerül sor Budapesten, a Szent István Egyetem Sör és Szeszipari Tanszékén.

A részletes programtervet tartalmazó meghívó itt, a regisztrációs link itt érhető el. A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az utazás költsége a résztvevőket terheli. A programon maximum 20 fő részvételét tudjuk biztosítani, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. Az érdeklődők további információkat Polczer Katalin élelmiszeripari szakértőtől kaphatnak a polczer.katalin@nak.hu címen vagy a +36 70 490 50 80-as telefonszámon.