Az idén is fontos feladatunk volt a koronavírus-járvány terjedését megelőző, biztonságos munkakörnyezet kialakítása és a folyamatos működés fenntartása, úgy, hogy közben nem kötünk kompromisszumot sem az ellátás szintjében, sem pedig a minőségében
- mondta a portálnak Vuleta Zsolt, a Borsodi Sörgyár ügyvezetője és kereskedelmi igazgatója.
Mint mondta, úgy értékelt, hogy ezeket a célokat sikerrel teljesítették, a partnereik idén is számíthattak rájuk, gondoskodtak arról, hogy a piacon mindig legyen megfelelő mennyiségű és kiváló minőségű sör. De a vendéglátóhelyek április végéig tartó zárva tartása a piac egészéhez hasonlóan jelentős kiesést hozott a Borsodi Sörgyár számára is. Mint mondta, az élelmiszer-kiskereskedelmi csatorna értékesítése növekedett, és összességében jobb évet zárhatnak a tavalyinál, ezzel együtt idén még nem érik el a koronavírus-járvány előtti, 2019-es szintet az értékesített sör mennyiségében.
A Borsodi Sörgyár tavaly sikerrel valósította meg az utóbbi évek legnagyobb beruházását, melynek köszönhetően a bőcsi üzem az anyacég, a Molson Coors egyik regionális termelési központjává vált. Termékszinten továbbra is az az elsődleges célkitűzésünk, hogy választékunkkal megfeleljünk a fogyasztók folyamatosan alakuló elvárásainak
- emelte ki Vuleta Zsolt.
Címlapkép: Getty Images