Brutális gyilkosság: női holttestet találtak az egyik szentesi utcán

MTI   
  Megosztom
Brutális gyilkosság: női holttestet találtak az egyik szentesi utcán

Holtan találtak egy nőt csütörtökön délután Szentesen, a rendőrség vizsgálja a történteket - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Balázs Csaba elmondta, csütörtökön délután érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére arról, hogy egy női holttestet találtak az egyik szentesi utcán.

Az eset körülményeit vizsgálják

- tudatta a főhadnagy.

Sajtóinformációk szerint a 40 év körüli nőt leszúrták a József Attila utcában található háza előtt. A környéket ellepték és lezárták a rendőrök, keresőkutyákat is bevetettek a tettes megtalálására.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gyilkosság

szentes

késelés