Brutális gyermekbántalmazás a szolnoki kalandparkban: felrúgott egy gyereket a felügyelője

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális gyermekbántalmazás a szolnoki kalandparkban: felrúgott egy gyereket a felügyelője

Elképesztő, megdöbentő, de leginkább felháborító képsorokat rögzített a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. kamerája a szolnoki kalandparkban a minap. Az elítélendő esettel kapcsolatban a rendőrség nyomozást folytat - írja a szoljon.hu.

A Szolnoki Rendőrkapitányság nyomozást folytat garázdaság vétségének gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen. A nyomozás érdekeire tekintettel egyéb információt a rendőrség nem ad

- mondta el a lapnak András Hunor Lehel, a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Az esetről a kalandpark vezetősége is nyilatkozott

A régió leglátogatotabb kalandparkjába sokfelől érkeznek csoportok. A kalandparkot azért hoztuk létre, hogy a gyerekek jól érezzék ott magukat. Szívesen látunk mindenkit, azt azonban nem gondoltuk, hogy az egyik vidéki csapat látogatása ilyen durva nyomot hagy bennünk. A gyerekekkel érkező felügyelő viselkedése nem elfogadható semmilyen körülmények között. A gyermekbántalmazás minden formáját elítéljük! A rendőrségi feljelentést megtettük. Felkavaró képsorok következnek

- írta posztjában a Szolnoki Városüzemeltetési Kft.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szolnok

kalandpark

gyermekbántalmazás

szolnoki kalandpark