Brutális kutyatámadás: kétéves kislányt harapott meg egy pitbull

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális kutyatámadás: kétéves kislányt harapott meg egy pitbull

Egy kétéves kislányra támadt egy kutya Rajkán, életveszélyesen megsebezve. Mentőhelikopterrel szállították kórházba - írja a kisalfold.hu.

Ahogy a portál írja, mentőhelikopter szállt le pénteken este Rajkán. Kiss Vince, rajkai polgármester tájékoztatása szerint egy kétéves kislány sérült meg, egy pitbull harapásai nyomán. A faluvezető úgy tudja, hogy a kislány családja egy közeli ismerős házához látogatott, ott történt a baleset a gyermekkel. A kislány életveszélyes sérüléseket szenvedett el, stabilizálása után a mentőhelikopter kórházba szállította.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pitbull

pitbull kutya

gyerek

sérülés

támadás

kutyatámadás