Kiderültek a részletek: saját magát jelentette a feleségét és kislányát meggyilkoló albertirsai férfi

HelloVidék   
  Megosztom
Kiderültek a részletek: saját magát jelentette a feleségét és kislányát meggyilkoló albertirsai férfi

Vádemelési javaslattal zártak le a Pest vármegyei nyomozók egy 35 éves férfi ellen indított nyomozást – jelentette a police.hu. Maga jelentette a rendőrségen szörnyű tettét N. Arnold: 2023. június 30-án albertirsai családi házukban megölte feleségét és kislányát.

A házastársak kapcsolata korábban megromlott, a bíróság a nő kérésére távoltartást rendelt el. Ennek lejárta után ment el a férfi tavaly június 30-án este az albertirsai házhoz, ahol a nyomozás adatai szerint különös kegyetlenséggel végzett feleségével, majd gyermekükkel is.

A rendőrök elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki, a bíróság pedig elrendelte a letartóztatását. Az életvédelmi nyomozók tanúkat hallgattak ki, szakértők bevonásával folytatták az eljárást, amelyet a napokban vádemelési javaslattal fejeztek be és az iratokat megküldték az ügyészségnek.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

albertirsa

gyilkosság

család

börtön

rendőrség