Tragédia: Kombájn gázolt halálra egy 17 éves fiút Battonyánál

MTI   
  Megosztom
Tragédia: Kombájn gázolt halálra egy 17 éves fiút Battonyánál

Halálra gázolt egy kombájn egy láthatósági mellény nélkül, kivilágítatlan biciklivel kerékpározó 17 éves fiút hétfő este, majd elhagyta a helyszínt, de vezetőjét a rendőrök azonosították és előállították - közölte a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon.

Egy buszvezető jelentette be hétfő este 8 óra előtt, hogy egy élettelen férfit látott Battonya határában, az út szélén, és mellette egy összetört kerékpárt.

A rendőrök kiderítették, hogy a 17 éves battonyai fiatalembert egy kombájn üthette el. A mezőgazdasági jármű vezetőjét, egy 58 éves férfit éjfél után néhány perccel hódmezővásárhelyi otthonából állították elő. A mezőkovácsházi rendőrkapitányság az ügyben halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt rendelt el nyomozást.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

battonya

tragédia

kombájn

gázolás