Tragédia: halálra szúrtak egy tizenhat éves fiút Miskolcon

MTI   
  Megosztom
Tragédia: halálra szúrtak egy tizenhat éves fiút Miskolcon

Egy húszéves fiatal Miskolcon, vita hevében leszúrt egy tizenhat éves fiút, aki belehalt sérüléseibe - közölte vasárnap honlapján a rendőrség.

A tájékoztatás szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a húszéves vadnai férfival szemben halált okozó testi sértés gyanúja miatt folytat eljárást. A gyanúsított vasárnap kora hajnalban egy miskolci szórakozóhely előtt szúrta meg a tizenhat éves arnóti fiút.

A sértett sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az újraélesztés ellenére a helyszínen meghalt. A rendőrök azonosították, elfogták, majd a rendőrségen előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalt

- írták.

A közlés szerint a vármegyei rendőr-főkapitányság a beismerő vallomást tett elkövetőt őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tragédia

miskolc