Kétéves kisfiát gyilkolta meg egy zákányi férfi: saját magával is megpróbált végezni

MTI   
  Megosztom
Kétéves kisfiát gyilkolta meg egy zákányi férfi: saját magával is megpróbált végezni

Zavaros üzenetet posztolt közösségi oldalán az a férfi, aki kegyetlen módon megölte a saját kétéves kisfiát, majd megpróbált saját magával is végezni – számolt be róla a Blikk. A lap információi szerint a gyermek holttestére hétfőn találtak rá a zákányi házában, a 37 éves férfit pedig súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

D. Tibor a közösségi oldalára írt bejegyzései szerint mindennél jobban imádta a fiát és a párját is gyakran igyekezett biztosítani a szerelméről, ám a kapcsolatuk véget ért, ő pedig hiába próbálta visszaszerezni a nőt. Két héttel ezelőtt még úgy fogalmazott, „megszakad a szívem érted fiam”.

Kicsit az üzleti életem hanyatlik pár hónapja. Nem azért mert nem pörögne, de a családi életem, a kisfiam, fiaim más felé vittek. Főleg egy édesanya, akit a mai napig tisztelek és szeretek, hogy megajándékozott eme kis csöppséggel. A tegnapi és a mai nap sorsdöntő lesz az üzleti tevékenységekben, de főleg a családban! Minden kedves barátomtól, ügyfelektől, üzlet társaitól elnézést kérek! Feleségemtől, Anikótól, fiamtól, Kristóftól meg legfőképp! Rendeződni fog ez a mai nap. Nem úgy ahogy ahogy én, ahogy mi elvárjuk, de az élet megy tovább

– írta bejegyzéseiben D. Tibor, amiről egyelőre nem lehet tudni, hogy a gyilkosság előtt vagy utána írta-e.

A gyermeken már nem lehetett segíteni

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága emberölés gyanúja miatt indított eljárást, de a férfi egyelőre nincs kihallgatható állapotban. A lap információi szerint a férfi egy disznóölő pisztollyal végzett a fiával, amit aztán maga ellen fordított. A gyermeken már nem lehetett segíteni, de az apját Kaposvárra vitték kórházba mentőhelikopterrel.

Se veled, se nélküled kapcsolatban éltek a feleségével. Többször is szakítottak, aztán visszataláltak egymáshoz. A párja, a gyermek édesanyja elköltözött már tőle véglegesen

– árulta el a Blikknek az egyik szomszéd.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

család

gyilkosság

öngyilkosság

rendőrség

bűncselekmény