Szomorú bejelentést tett Borbás Marcsi: mutatjuk, mihez kezd a Gasztroangyal után

HelloVidék   
  Megosztom
Szomorú bejelentést tett Borbás Marcsi: mutatjuk, mihez kezd a Gasztroangyal után

Idén karácsonykor véget ér a Gasztroangyal. Borbás Marcsi kimerültségre hivatkozva egy év türelmet kért a köztévétől. Másik sorozata, a Borbás Marcsi szakácskönyve addig is műsoron marad. Az ismert tévés a férjével közös cégében új online portált indít, az Egy.hu-n pedig Marcsi is saját műsorral jelentkezik majd - írja a Forbes magazin.

Ahogy a portál írja, a tervezett online portál neve Egy.hu lesz, cikkekkel, videókkal színesítve. Mindezt Marcsi és férje cége a Stratcomm Kft. támogatja majd, amely így szeretne még több lábra állni.

A Gasztroangyal forgatása viszont leáll. Ahogy a tévés nyilatkozta, a Gasztroangyal iszonyú sok időt és energiát követel, főleg a sok utazás. Viszont a műsor az Egy.hu indulásától függetlenül kerül le jövőre a műsorról. Marcsi 2020-ra nem újította meg az MTVA-s műsorszerződését. Amit még lehet tudni, az az, hogy a gasztroműsor így lekerül a Dunáról, és legalább egy évig nem is tér majd vissza.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gasztroangyal

borbás marcsi

főzés

szakács

gasztronómia

műsor