Állati videó: durva, mennyire mozgalmas az élet a magyar erdőkben

HelloVidék   
  Megosztom
Állati videó: durva, mennyire mozgalmas az élet a magyar erdőkben

Élet halálon innen és túl... A kidőlt erdei fák környezetében több madárfaj, köztük egy ritkaság, a fehérhátú fakopáncs is feltűnik.

A Bükki Nemzeti Park rendszeresen közzétesz olyan felvételeket, amelyeket vadkamerákkal készítenek. Most egy különleges éjszakai állatportyáról tettek fel egy videót.

Az erdei életközösségek változatosságát alapvetően határozza meg az erdőben található elhalt fák mennyisége és minősége. Kameránk most egy olyan vadváltót vett célkeresztbe, amely nagyméretű fekvő holtfákon vezet keresztül. A látottak alapján felderülünk, hiszen ezt a váltót nem csak a csülkös vad használja, sőt nem is csak a szőrmés. A kidőlt fák környezetében több madárfaj, köztük egy ritkaság, a fehérhátú fakopáncs is feltűnik.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

állatok

vadállatok

erdei állatok