Szívszorító szegénység a leggazdagabb vidéken: 110 ezer forintból neveli négy unokáját

HelloVidék   
  Megosztom
Szívszorító szegénység a leggazdagabb vidéken: 110 ezer forintból neveli négy unokáját

Rozzant házában egyedül neveli négy unokáját egy győrszemerei nagymama. 110 ezer forintos nyugdíjából próbál mindent megadni a lányoknak, de több számlával már így is el van maradna.

Egyedül neveli négy unokáját egy győrszemerei nagymama - derült ki az RTL Klub riportjából. Azután kerültek hozzá az idős nagymamához a gyerekek, hogy anyjuk elhagyta őket, az apjuk pedig börtönbe került. 110 ezer forintos nyugdíjából próbál mindent megadni a lányoknak, de több számlával már így is el van maradna. Ma azt mondta híradónknak,dolgozna, ha tudna, de az egészségi állapota és kora miatt nem kap munkát.

A gyerekek féltek attól, hogy bántanák őket anyagi helyzetük miatt az iskolában, ezért nem álltak kamera elé, de nagymamájuk az RTl Klubnak elmondta, mennyire reménytelen helyzetben van, mennyire lehetetlen ennyi pénzből felnevelni unokáit:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szegénység

mélyszegénység

segítség