Ebben a vidéki faluban él a Barátok közt és a Survivor sztárja, Nagy Alexa: miért bújt el?

HelloVidék   
  Megosztom
Ebben a vidéki faluban él a Barátok közt és a Survivor sztárja, Nagy Alexa: miért bújt el?

A Barátok közt egykori színésznője, Nagy Alexa nem mindennapi életet választott magának. A Survivor után is vágyott a nyugalomra, ezért a fővárosból egy vidéki kis faluba költözött. Mutatjuk, hol találta meg a számára ideális kis falut!

Nagy Alexandra egy Nógrád megyei kis faluban találta meg azt a békét és nyugalmat, amit a Survivor játék során megszokott és nem mellesleg álmai kertesházát is. Ő lett a 160. lakó a faluban. Nem fényűző luxusvillát vásárolt a fiatal színésznő, csupán egy aprócska faházikót. Még nem készült el teljesen, de már most tükrözi Alex ízlését.

Nem mondja, hogy sosem tér vissza régi életmódjához, egyelőre viszont jól érzi magát vidéken, és ahogy az RTL Fókusz című műsorában elmesélte, most másfajta életet tervez magának:

Szerintem az embernek időszakai vannak. Annak is megvolt az ideje, most pedig lehet, a veteményezésnek, a virágültetésnek, a teraszon pihengetésnek, a kikapcsolódásnak, a főzésnek lesz itt az ideje.

Még nincsen tűzhelye, sem sütője, ezért grillezni szokott a kertben, ami kellőképp nagy ahhoz, hogy három csivava kutyusa kedvére szaladgáljon benne.

Feltölt a nyugalom! Nem rohanok sehova, nincs körülöttem annyi ember, közelebb vagyok a természethez. Reggel nincs bennem az, hogy mielőtt leviszem a kutyákat sétálni, rendbe kell szednem magam, mert mi van, ha összetalálkozok valakivel.

- tette hozzá a 37 éves sztár, aki még elmondta a műsorban, hogy a környékbeliek hamar befogadták, kedvesek hozzá, és gyakran fotózkodnak vele.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nagy alexandra

survivor

nógrád megye

celeb

vidéki élet

barátok közt

vidéki élet

rtl klub