Rémisztő robbanás a vidéki városban: porig égett egy kamion + Videó

MTI   
  Megosztom
Rémisztő robbanás a vidéki városban: porig égett egy kamion + Videó

Porig égett egy kamion tegnap éjjel, a keletkezett hőtől még egy tizenöt méterre lévő kuka is lángra kapott és egy autó is megrongálódott.

Kigyulladt és teljesen ki is égett egy műanyag granulátummal megpakolt kamion tegnap éjszaka az Építők útján Celldömölkön - számolt be róla a Vaol.hu.

Az eset furcsasága, hogy éppen a közelben tartózkodtak a Kráter Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület tagjai, akik a rendőrség kérésére, egy mágnes horgászok által a partra húzott gránát miatt biztosították a helyszínt. A polgárőrök a hatalmas robbanásra figyeltek fel, ami Hadászi Zsolt, az egyesület vezetője szerint, kifejezetten rémisztő volt, tekintve, hogy éppen egy gránát mellett álltak.

Azonnal értesítették a rendőrséget és a katasztrófavédőket, de szóltak a mentőknek is, utóbb ugyan kiderült, hogy a parkoló kamionban nem ül senki, ezt azonban ekkor még nem lehetett tudni. Az oltást a Celldömölki Önkormányzati Tűzoltók kezdték meg, akik két fecskendővel vonultak a helyszínre, utánuk érkezett a sárvári erősítés-

írták.

A tűz erejét és a hő nagyságát jól mutatja, hogy egy közelben parkoló fehér Audi Q7 is megrongálódott, illetve lángra kapott egy szemetes kuka is az égő kamiontól tizenöt méterre.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kamion

baleset

katasztófavédelem

tűzeset