Ingyenes koronavírus-szűrést hirdetett a vidéki város: ezt érdemes kihasználni

HelloVidék   
  Megosztom
Ingyenes koronavírus-szűrést hirdetett a vidéki város: ezt érdemes kihasználni

A polgármester utasítására jelentős ingyenes tesztelést végez Balassagyarmat Város Önkormányzata a saját intézményhálózatában, a város általános iskoláiban és a lakosság számára. A cél, hogy a fertőzötteket az ünnepek előtt minél nagyobb mértékben ki lehessen szűrni a lakosságból.

Ahogy a város közösségi oldalán írták, a héten Balassagyarmat Város Önkormányzata a polgármester utasítására jelentős ingyenes tesztelést végez a saját intézményhálózatában, a város általános iskoláiban és a lakosság számára, annak érdekében, hogy a fertőzötteket az ünnepek előtt minél nagyobb mértékben ki lehessen szűrni a lakosságból.

Az intézményi szűrések már zajlanak a városban, de holnapi napon és pénteken lehetőség van ingyenes szűrésre a lakosság részére is (természetesen a készletek erejéig).

  • December 2-án, csütörtökön a Városháza dísztermében 12-16 óra között
  • December 3-án pénteken a Városháza dísztermében 8-16 óra között várjuk a balassagyarmati lakosokat.

A tesztelést képzett szakemberek, egészségügyi dolgozók végzik teljes dokumentálás mellett, a tesztek nyálkahártyáról vett Ag antigén gyorstesztek, melyek eredményéről hivatalos igazolást adunk ki, és pozitivitás esetén értesítjük a Kormányhivatalt is

- olvasható a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

balassagyarmat

tesztelés

önkormányzat

fertőzöttek

teszt