Sokkoló borzalom: nyakára tekert kutyalánctól halt meg egy 5 éves kisfiú

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló borzalom: nyakára tekert kutyalánctól halt meg egy 5 éves kisfiú

Meghalt az az ötéves kisfiú, aki egy kutyaláncot játékból többször a saját nyakára tekert. Érkeztek mentők, de már nem tudtak segíteni rajta.


 

Az Infostart írta meg, a Delta Hírekre hivatkozva, hogy a kisfiú a két testvérével egy szobában játszott, amikor a saját nyakára tekerte a kutyaláncot. Úgy tudni a gyermek nyomban elfehéredett és rosszul lett. Testvérei azonnal szóltak a nevelőanyának, aki a szobába sietett és értesítette a mentőket, de a gyermek életét már nem tudták megmenteni, megfulladt.

A rendőrségi helyszínelés órákon keresztül tartott.

Az internetes lapnak a rendőrök azt mondták, hogy hétfőn délután háromnegyed 6-kor értesítették őket arról, hogy

Várpalotán az egyik társasházi ingatlanban orvosi ellátásra szorul a nyakára tekeredett lánc okozta fojtás miatt egy kisfiú. A mentőszolgálat munkatársai hosszasan küzdöttek a gyermek életéért, akit már nem tudtak megmenteni.

Az öt éves fiú halálának körülményeit a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett halált okozó gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tragédia

kutyalánc