Kész vége: bezár a vidéki város egykor legkedvesebb élelmiszerboltja

HelloVidék   
  Megosztom
Kész vége: bezár a vidéki város egykor legkedvesebb élelmiszerboltja

Több mint 5 évtized után már nem élelmiszerbolt fog működni a dunaújvárosi Dózsa György úton önállóan álló üzletben - adta hírül a megyei lap.

A Duol számolt be róla, hogy 53 év után bezárt a város ikonikus kisáruháza, a régi Csemege, a mai Reál. A lap információi szerint egy drogéria – parfüméria költözik a helyére. Kezdetben a Csemege áruházlánc üzleteként tartották számon, de a lap arra is kitér, hogy olyanok is akadtak, akik egyszerűen ABC-nek nevezték (a név Alapvető Beszerzési Cikkek rövidítésből fakadt).

Ahogy most írták:

Újabb tulajdonosváltást követően a Reál Élelmiszer felirat került az bolt homlokzatára. Amikor átvette az üzletet a hazai tulajdonú üzletlánc nem gondoltuk, hogy a Dózsa György út első üzletének ez lesz az utolsó neve. Információink szerint 2023. húsvétját követően megszűnik az üzlet és vele együtt eltűnik a dunaújvárosiak egykor legkedvesebb élelmiszerboltja.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

életmód

élelmiszerbolt

bevásárlás