Botrányos videó: hajánál fogva rángatta 13 éves diákját egy borsodi tanár

HelloVidék   
  Megosztom
Botrányos videó: hajánál fogva rángatta 13 éves diákját egy borsodi tanár

A hajánál fogva rángatta végig az osztálytermen 13 éves diákját egy tanár a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében található kesznyéteni általános iskolában - közölte a Tények. A kislány egyik osztálytársa az egészet felvette a mobiljával. A videón a kislány sikítozása is hallható, miközben a tanár a haját rángatja.


 

A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében található kesznyéteni általános iskolában történt bántalmazásról egy másik diák készített felvételt. Úgy tudni, a tini azért veszett össze a tanárával, mert a nő el akarta venni tőle a telefonját, amit óra közben nyomkodott.

A Tények információi szerint a pedagógus rászólt, hogy vigye ki neki a mobilját, mert nem használhatja óra közben. Innen indulhatott a konfliktus, ami verekedéssé fajult, a diáklány szidalmazta is a tanárát. A környékbeliek szerint a gyerekek viselkedésével is gond van az intézményben. A tanárnőt felmentették, a kislány családja pedig feljelentést tett.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

botrány

iskola

erőszak

tanár

bántalmazás

bűncselekmény