Vidéken kezdett új életet a Barátok közt sztárja: a Pilisben találták meg otthonukat a férjével

HelloVidék   
  Megosztom
Vidéken kezdett új életet a Barátok közt sztárja: a Pilisben találták meg otthonukat a férjével

Gyebnár Csekka, a Barátok közt Bokros Gizije vidéken kezd új életet. 13 évig volt a sorozat színésze, most mégis más utakon folytatja tovább életét.

A Reggeliben volt nemrég vendég, ott beszélt döntéséről és annak hátteréről. Mint mondta, az elmúlt évek során döbbent rá igazán, hogy lelki békéje megteremtéséhez szüksége van a vidéki nyugalomra, így párjával egyre több időt töltenek a Pilisben található kis telkükön.

1200 négyszögöles kertünk van, és igen, az a cél, hogy oda is költözzünk. Sokan azt mondták, hogy más ebben a korban már visszajön inkább a kertből, mert már nem bírja. Ez nem egy új felfedezés igazából, hanem visszatalálás a gyökerekhez

- mesélte a Csekka.

Ez egyfajta késztetés mindkettőnkben, nem kérdés, hogy mindez nekünk jót tesz-e. Szeretünk szimbiózisban élni a természettel, én vidéki lány vagyok, nekem nagyon hiányzik. Természetesen a célokhoz kellenek azért az anyagiak is, fel kell építeni ott egy házikót, ami még nincsen. Egyelőre csak egy kis faház van, és a kert, meg a fák. Mindig olyan sok a termés és a gyümölcs, hogy rengeteget osztogatunk családnak és barátoknak, legalább öt családot el tudnánk tartani. Már megfordult a fejünkben a gazdálkodás és a vállalkozás ötlete is

- tette hozzá.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

reggeli

gyebrán csekka

vidék

vidéki élet

barátok közt

gizi

sorozat

vidéki élet