Tűz ütött ki a vidéki vendéglőben: egy embert kórházba szállítottak

HelloVidék   
  Megosztom
Tűz ütött ki a vidéki vendéglőben: egy embert kórházba szállítottak

Késő éjszaka valami begyulladt a konyhában. A város hivatásos tűzoltói érkeztek a helyszínre és rövid időn belül egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Mintegy öt négyzetméteren lángolt egy vendéglátó helyiség konyhája Kapuváron, a Veszkényi utcában. A város hivatásos tűzoltói érkeztek a helyszínre és rövid időn belül egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Az épületben a tulajdonoson kívül még egy ember tartózkodott, akit az egységek hoztak ki, majd átadták a mentőknek. A munkálatok közben egy gázpalackot találtak, amelyet nem ért hőhatás - közölte a katasztrófavédelem ügyeletese.

A mentők a Kisalföld megkeresésére azt válaszolták, hogy a helyszínről egy középkorú férfit szállítottak könnyebb sérüléssel kórházba.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

katasztrófa

tűz

tűzeset

kapuvár