Vidéken is beindult a vírus: látogatási tilalmat rendeltek el ennél az egyetemi központnál

MTI   
  Megosztom
Vidéken is beindult a vírus: látogatási tilalmat rendeltek el ennél az egyetemi központnál

Teljes körű látogatási tilalmat rendeltek el a Debreceni Egyetem (DE) klinikai központjában, az intézkedés csütörtöktől lép életbe a központ valamennyi campusán – közölte az egyetemi sajtóközpont szerda este.

Közleményük szerint a hajdú-bihari kormányhivatal az influenzaszerű megbetegedések számának növekedése miatt, a betegek és a dolgozók védelméért járványügyi megelőző intézkedésként rendelte el csütörtöktől a teljes körű látogatási tilalmat a klinikai központ nagyerdei, Kenézy Gyula, illetve a berettyóújfalui Gróf Tisza István campusán.

A központ más betegellátó egységeiben a maszkviselés továbbra is kötelező – írták.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debrecen

látogatási tilalom

influenza