Brutális baleset: rengeteg autó sérült meg az M35-ösön

MTI   
  Megosztom
Brutális baleset: rengeteg autó sérült meg az M35-ösön

Rengeteg személyautó sérült meg az M35-ös autópálya Debrecen felé vezető oldalán, a prodi pihenőhely után péntek este.

A személyautók előtt haladó teherautó nagy valószínűséggel durrdefektet kapott, és az úttesten szétszóródtak a gumiabroncs darabjai.

A lerobbanó gumiabroncs megrongálhatta a teherautót, mivel két kilométer hosszú szakaszon karosszéria elemek is szétszóródtak. A teherautót követő első két személygépkocsi összeütközött, további tíz járműnek pedig ez elejét rongálta meg az úttestre került törmelék.

A balesetben érintett 12 autó egy kivételével a leállósávban vesztegelt. A műszaki mentést végző hajdúnánási és hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók a helyszínelés után húzták le a pályatestről a mozgásképtelen személyautót. A forgalom a belső sávban megindult, de a torlódás több kilométeres.

A haon.hu című megyei portál azt írta, információink szerint egy ember sérült meg a balesetben, de az értesülés forrását nem nevezték meg.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

baleset

debrecen

autópálya