Hoppá, nem semmi hír: népszerű útvonalakra indítanak repülőjáratokat Pécsről

hvg.hu   
  Megosztom
Hoppá, nem semmi hír: népszerű útvonalakra indítanak repülőjáratokat Pécsről

A Hvg.hu értesülései szerint a pogányi repülőtérről hamarosan Máltára és Münchenbe is el lehet jutni, hozzuk is a meglepő részleteket!

Heti két járat indítását tervezi a Málta-Pécs-München útvonalon a máltai Universal Air légitársaság - írta meg a HVg.hu. A vállalat pogányi légikikötőt használó járatai március 26. és október 22. között keddenként és péntekenként közlekednek Pécs érintésével a Málta-München útvonalon.

Ahogy a lap megjegyezte, a légitársaság március elején indította el regionális, a Földközi-tenger tágabban vett térségét kiszolgáló légiközlekedési tevékenységét Dash 8-400 típusú repülőgépeivel.

A pécsi önkormányzat korábbi bejelentése szerint annak köszönhetően indulhat el sok év után ismét menetrend szerinti repülőjárat a város melletti reptérről, hogy a helyhatóság a helyi iparkamarával és az egyetemmel közösen kereste a lehetőséget a baranyai megyeszékhely és Dél-Németország légi összeköttetése érdekében.

A timesofmalta.com hírportál múlt heti közlése szerint a Universal Air légitársaság újonc a légiközlekedési piacon, és most kezdi el a menetrend szerinti utasszállítást.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

repülő

repülőjárat

málta

pécs