Felfoghatatlan tragédia: kisbusz gázolt halálra egy férfit Nagykálló térségében

HelloVidék   
  Megosztom
Felfoghatatlan tragédia: kisbusz gázolt halálra egy férfit Nagykálló térségében

A közutasok jelzőőrös irányítás mellett padkarendezési munkákat végeztek, s már éppen pakoltak össze, hogy elinduljanak, amikor a kisbusz elgázolta egyiküket.


 

A Magyar Közút Facebook-oldalukon azt írta, a jármű sofőrje – eddig tisztázatlan okok miatt – áttért a menetirány szerinti másik sávba, belehajtott a munkaterületre, ahol a padkán tartózkodó munkatársukat elütötte. A hatóságok jelenleg is vizsgálják, hogy a sofőr miért haladt szabálytalanul az érintett szakaszon.

Az 55 éves férfit próbálták újraéleszteni, de már nem tudták megmenteni az életét. A bejegyzés szerint a balesetben elhunyt férfi két évtizede dolgozott a cégnél, és „oszlopos tagja volt a nyírbátori csapatnak”.

A Magyar Közút szerint 2000 óta 22 munkatársuk halt meg az utakon a szabálytalan, figyelmetlen autósok miatt.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

tragédia

halál

magyar közút