Elképesztő fogás: így hálózta be a hajdúságot a drogdíler hálózat

MTI   
  Megosztom
Elképesztő fogás: így hálózta be a hajdúságot a drogdíler hálózat

Kábítószer-kereskedőket vettek őrizetbe Hajdú-Bihar vármegyében, a bűnbanda felszámolásakor csaknem két kilogramm amfetamint találtak.

11 embert fogtak el kábítószer-kereskedelem és -birtoklás miatt. Egyszerre öt helyszínen ütöttek rajta a kereskedőkön a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének, valamint a Cívis, a Jonatán és a Körös Közterületi Támogató Alosztály rendőreinek segítségével.

A kutatások során mintegy két kilogramm amfetamint találtak, aminek a feketepiaci értéke kilencmillió forintra tehető. A bűncselekményekkel összefüggésbe hozható bizonyítási eszközök mellett vagyonvisszaszerzés révén 13 millió forintot, egymillió forint értékű arany ékszert és egy autót is lefoglaltak a nyomozók.

Az ügy teljes körű felderítése során a négy kereskedőn kívül hét fogyasztót is előállítottak és kihallgattak gyanúsítottként kábítószer birtoklása miatt. A hálózat vezetőjét, egy 34 éves férfit, továbbá derecskei elosztóját őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat. Két társuk jelenleg szabadlábon védekezhet.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

bűncselekmény

hajdú-bihar megye

kábítószer