Kis híján tragédia történt: brutális baleset sokkolta a közönséget a vidéki cirkuszban

HelloVidék   
  Megosztom
Kis híján tragédia történt: brutális baleset sokkolta a közönséget a vidéki cirkuszban

Baleset történt szerda este a Richter Cirkuszban, Győrben, ahol a Diorios motoros csoport egyik tagja leesett a "halálgömb" legmagasabb pontjáról.

Megfagyott a levegő Győrben, súlyos baleset történt a Richter Cirkuszban, amikor a Diorios motoros csoport egyik tagjának motorja ráesett lábára, illetve a fejére.

Mi is nagyon megijedtünk, de szerencsére nagyobb baja nem történt, jól van, apróbb karcolásokkal megúszta a balesetet, amit a fékrendszer hibája okozott. A motorosok a problémát természetesen mihamarabb orvosolni fogják, hogy minél előbb előadhassák a méltán népszerű világhírű produkciójukat

- olvasható a közleményükben.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

baleset

győr

cirkusz