Szörnyű családi dráma: leszúrta férjét egy nő Demecserben

MTI   
  Megosztom
Szörnyű családi dráma: leszúrta férjét egy nő Demecserben

Halálra szúrta férjét egy nő a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Demecserben, a gyanúsított letartóztatását csütörtökön rendelte el a Nyíregyházi Járásbíróság.

A megalapozott gyanú szerint a házastársak között hétfő este alakult ki szóváltás, melynek során a gyanúsított egy konyhakéssel, a mellkasa bal felső részén megszúrta férjét. Az asszony a tettét követően értesítette a mentőket, akik az időben érkező orvosi ellátás ellenére sem tudták megmenteni a férfi életét.

Hozzátette, a halált okozó testi sértés bűntettével gyanúsított nő büntetlen előéletű, cselekményét azonban egy korábban elkövetett bűncselekmény miatt alkalmazott feltételes ügyészi felfüggesztés hatálya alatt követte el.

A végzés nem végleges, a gyanúsított és védője enyhébb kényszerintézkedés, bűnügyi felügyelet elrendelése érdekében fellebbezést jelentett be.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

bűncselekmény

szabolcs-szatmár-bereg megye

késelés