Csodájára járnak a pécsi nyugdíjasnak: ő Sári néni, aki 99 évesen is könyvelőként dolgozik

Pénzcentrum   
  Megosztom
Csodájára járnak a pécsi nyugdíjasnak: ő Sári néni, aki 99 évesen is könyvelőként dolgozik

Hihetetlen, de a Pécsen élő Sári néni 99 évesen is napi szinten bejár dolgozni. Munkapárti, próbál maga körül rendet tartani. Az üzeni a fiataloknak, hogy minden lehetőséget bátran használjanak ki!  De vajon honnan meríti Sári néni ezt az energiát és elszántságot, közel száz évesen? A Pénzcentrum CashTag sorozatának legújabb videójából erre is választ kapunk:

"Az unatkozó ember, az a buta ember"- vallja a Pécsen élő Sári néni, aki hihetetlen, de 99 évesen is napi szinten bejár dolgozni. Orvos szeretett volna lenni, de mindent nem lehet, mesélte a Pénzcentrum CashTag sorozatának legújabb videójában.

Sári néni még ahhoz a korosztályhoz tartozik, aki nem igen válogathatott. Volt idő, amikor takarítóként, aztán pénztárosként dolgozott, aztán megszerette a könyvelői munkát is. Jelenleg is aktív, nem is akármennyire! Nem csak valamiféle beugrós munkát végez, hétfőtől-péntekig, heti 5 nap bejár a pécsi cég irodájába, ahol a főnökség legnagyobb megelégedésére végzi feladatait, olyan precizitással és szorgalommal, amit fiatalabb kollégái is megirigyelhetnek tőle.

Sári néniek a népes család is megadatott. Ha mindenki összejön, 20 feletti a létszám, 3 lánya van, de már 8 dédunokával is büszkélkedhet a pécsi asszony.

Ahogy a videóban kollégája mesélte róla:

mindenkinek példát mutat, ő a mi büszkeségünk!

Számítógépen könyvel, kézben tartja a számlázási feladatokat, aktívan részt vesz a cég pénzügyeinek rendben tartásában.

De vajon honnan meríti Sári néni ezt az energiát és elszántságot, közel száz évesen? A Pénzcentrum CashTag sorozatának legújabb videójából erre is választ kapunk:

Címlapkép: Pénzcentrum videója

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

penzcentrum

sári néni

könyvelő

nyugdíjas

pécs