Itt a váratlan fordulat: a Sziget Fesztivál után ebben a luxuskikötőben nyithat éttermet Gerendai

hvg.hu   
  Megosztom
Itt a váratlan fordulat: a Sziget Fesztivál után ebben a luxuskikötőben nyithat éttermet Gerendai

Luxuskikötőbe luxusétterem dukál, úgyhogy Gerendai Károly étterme költözhet a Balaton-parton áprilisban megnyílt új luxuskikötőjébe  - írta a HVG.

A Costes Ypsilon Kft.-t éttermi vendéglátásra hozta létre Gerendai, a cég fióktelepét pedig az Ypsilon Yacht Club címére jegyezték be - vette észre a HVG. A portál emlékeztet, a 300 férőhelyes kikötő akár 40 láb feletti hajókat, továbbá elektromos vízi járműveket is be tud fogadni.

A kikötőt építő és üzemeltető Ypsilon Yacht Club Kft. jelenlegi tulajdonosa a Cross Border Management Holding GmbH, az osztrák cég Bolgár Györgyé, akinek budai irodaházában bérel irodákat a Külügyminisztérium, többek között a Türk Tanácsnak is.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

blikk

gerendai károly

sziget fesztivál