Rengetegen rosszul lettek a vidéki építkezésen: több mentőgység is kivonult a helyszínre

MTI   
  Megosztom
Rengetegen rosszul lettek a vidéki építkezésen: több mentőgység is kivonult a helyszínre

Többen rosszullétre panaszkodtak hétfőn a csengeri börtön építésében résztvevők közül. A legjellemzőbb tünet a torokkaparás volt, egyikük sem minősült súlyos állapotúnak.

Makula György ezredes, a kommunikációs főosztály vezetője elmondta: a csengeri börtön építésében hétfőn részt vevő 97 fogvatartottból 12-en, míg a munkáltatást biztosító 37 személyi állományú ember közül hárman torokkaparást és szemirritációt tapasztaltak

A műveletirányítók a munkavégzést azonnal beszüntették, a szükséges munkavédelmi intézkedéseket megtették, és ezzel egy időben értesítették az Országos Mentőszolgálatot és a katasztrófavédelem munkatársait.

Szakemberek vizsgálják a tünetek kialakulásának lehetséges okait

- mondta Makula György.

Az OMSZ később azt közölte, hogy a helyszínre nyolc mentőegység érkezett, és 24 ember került kórházba vizsgálatra.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

börtön

csenger

rosszullét

életmód