Kis híján tragédia törént rallyversenyen: 6-an megsérültek a horrorbalesetben

HelloVidék   
  Megosztom
Kis híján tragédia törént rallyversenyen: 6-an megsérültek a horrorbalesetben

Nézők közé csapódott egy autó a 31. Osijek Street Race nevű eszéki utcai autóversenyen vasárnap, hatan megsérültek

Nem sokkal a rajtot követően az egyik versenyző elveszítette az uralmát járműve felett, lesodródott az útról, és a nézők közé csapódott. A sérülteket az eszéki kórházba szállították, egyikük állapota sem annyira súlyos, hogy bent kellene őket tartani, két sérültnek a lába tört el, a többiek zúzódásokat szenvedtek.

Az Osijek Street Race szervezői közleményben reagáltak a történtekre, megrősítették, hogy a versenyző elveszítette az uralmát a jármű felett. Hozzátették, hogy az egészségügyi csapat gyors beavatkozásának köszönhetően mindegyik sérültet ellátták - írja a 24.hu.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

baleset

sérülés

rali