Ez szörnyű! Újabb pedofilügy a bicskei gyermekotthonban: egy 11 éves kislány lehet az áldozat

HelloVidék   
  Megosztom
Ez szörnyű! Újabb pedofilügy a bicskei gyermekotthonban: egy 11 éves kislány lehet az áldozat

Idén május 7-én újabb pedofil bűncselekmény gyanúja merült fel abban a bicskei intézményben – a Kossuth Zsuzsa Gyermekotthonban – amely a kegyelmi botrányt kiváltó gyermekmegrontási esetek helyszíne volt - írta a Gulyáságyú Média.

Bár a kormányzati ígéretek ellenére egyelőre továbbra sincsenek hatályban a szigorúbb gyermekvédelmi intézkedések, újabb pedofilügy pattant ki a bicskei gyermekotthonban. A portálhoz eljutott iratok szerint egy hónapja újabb pedofil bűncselekmény gyanúja merült fel a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthonban.

A gyermekotthon portását azzal gyanúsítják, hogy 2024. május 7-én, az esti órákban megfogta a kiskorú lány fenekét és mellét, abban az intézményben, amely a kegyelmi botrányt kiváltó gyermekmegrontási esetek helyszíne volt. – A laphoz eljutott, ügyszámot is tartalmazó dokumentumokból az is kiderült, hogy egy 11 éves kislány gyermekvédelmi gyámja élt bejelentéssel a Bicskei Rendőrkapitányság felé.

A büntetőügy tényét több, a Gulyáságyú Média egymástól független forrás is megerősítette.

A portál ugyan az ügyben kérdéseket küldött a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóságnak, annak felettes, illetve felügyeleti szervének, a Belügyminisztériumnak, valamint a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságnak is, egyelőre utóbbitól kaptak jelzést, hogy még csütörtökön reagálni fognak a hírekre.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bicske

pedofil

pedofil-ügy

gyermek

gyermekbántalmazás