Döbbenet: videón, ahogy villámcsapás éri a vidéki nagyvárost

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenet: videón, ahogy villámcsapás éri a vidéki nagyvárost

Közeli villámcsapást vettek fel videóra az éjjel Szombathelyen.

Még sikítás is hallatszik azon a felvételen, amelyen egy közelbe becsapó villám látható és hallható. A meteorológia szolgálat szerint vasárnap délelőttig még szórványosan valószínű zivatar, egyre inkább hazánk keleti, északkeleti harmadában. A zivatarokat felhőszakadás (~ 20-30 mm, északkeleten lokálisan > 30-40 mm), viharos (55-70 km/h) szél kísérheti - írja az InfoStart.

Az ország északkeleti felében egy-egy heves zivatarra is van esély óránkénti 90-100 kilométeres széllökés, 2 centiméteresnél is nagyobb jég, és 30-40 millimétert meghaladó hirtelen lezúduló csapadék kíséretében. Egy terület fölött a cellák ismétlődő jelleggel is áthaladhatnak, így helyenként 50 milliméter feletti csapadékösszeg is kialakulhat.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

vihar

szombathely

villám