Lelépett a sárvári kávézó aznapi bevételével a pincérlány: hát, lehet, nem kellett volna

HelloVidék   
  Megosztom
Lelépett a sárvári kávézó aznapi bevételével a pincérlány: hát, lehet, nem kellett volna

Sikkasztás vétsége miatt emelt vádat a Sárvári Járási Ügyészség azzal a nővel szemben, aki a vádirat szerint egy kávézóban dolgozott felszolgálóként, ám egy nap zsebre tette az aznapi teljes bevételt.

A Sárvári Járási Ügyészség sikkasztás vétsége miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki a vádirat szerint egy kávézóban dolgozott felszolgálóként. Munkavégzése során a vendéglátóhely bevételét is kezelte, így az rá volt bízva. 2023 júliusában, záráskor a vádlott kivett a kasszából 240 ezer forintot, azt a ruházatába rejtve magával vitte és nagy részét elköltötte. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bűncselekmény

sárvár

pincér

lopás

sikkasztás