Megdőlt a magyar tórekord: itt bizony kifogták minden idők legtöbb amurját

Pénzcentrum   
  Megosztom
Megdőlt a magyar tórekord: itt bizony kifogták minden idők legtöbb amurját

Tórekorddal is született az idei első páros horgászversenyen a Dunakeszi Kavicsbányatavon. Nagy Martin és Farkas Milán, a Beta-Mix Team tagjai 307 kilogramm amurt fogtak.


 

A vízterület közösségi oldalán megjelent hírek szerint optimálisan alakultak a körülmények, a záporok és a szélmozgás is felfrissítette a tavat és segítette a versenyzőket az idei első páros horgászversenyen a Dunakeszi Kavicsbányatavon. Természetesen a felkészültség mellett a precizitás és a profizmus a legnagyobb fegyver és a tó ismerete sem volt hátrány - számolt be róla a Pecaverzum is.

A 22 páros összesen több mint 1023 kilogramm halat fogott. Az első helyezett páros, a Beta-Mix Team tagjai, Nagy Martin és Farkas Milán 307 kilóval új tórekordot értek el.

A második helyezett Veszélyes Elemek (Mohácsi Zoltán és Kulcsár László) 165,5 kilóig jutott. A harmadik helyen a Radnai István, Danyis János alkotta Lőtéri Kutyák csapata zárt 146 kilóval.

A verseny legnagyobb halért járó különdíjat Kui Ferenc kapta egy 18,4 kilós példányért.

Összességében egy nagyon eredményes és izgalmas versenyen vagyunk túl, ahol ismét bebizonyosodott, hogy Dunakeszi Kavicsbányató is immár igazi versenypálya. Itt is lehet 24 óra alatt több mint 300 kiló halt fogni, csak kell hozzá kitartás, tudás, felkészültség, munka és munka

- írták.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pecaverzum

hal

tórekord