Szerelmespár veszett a Tiszába: megtalálták az eltűnt személyek holttestét

HelloVidék   
  Megosztom
Szerelmespár veszett a Tiszába: megtalálták az eltűnt személyek holttestét

Megtalálták a Tiszában a Tokajnál eltűnt három személy holttestét, akiket nagy erőkkel kerestek a borsodi rendőrök és a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a társszervekkel együtt. A tragédia során egy 49 éves férfi, illetve egy 17 éves fiú és 16 éves barátnője is életét vesztette, miután fürdőzés közben elmerültek a folyóban. A hatóságok jelenleg is vizsgálják az eset körülményeit, de bűncselekmény gyanúja nem merült fel - írta a Blikk


 


 

Korábban már a HelloVidék is beszámolt arról, hogy a Tiszában Tokajnál három ember is eltűnt hétfőn este, akiket nagy erőkkel kerestek a borsodi rendőrök, a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai és a társszervek. Az eltűntek közül korábban a 49 éves férfi holttestét megtalálták, ám a hatóságok egészen eddig eltűntként kerestek a 17 éves unokaöccsét és annak 16 éves barátnőjét is.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden délután közölte az MTI-vel, hogy azóta megtalálták a Tisza tokaji szakaszán elmerült mindhárom ember holttestét.

Az MTI tudósítója a helyszínen úgy értesült, hogy az áldozatok hétfő délután, fürdőzés közben tűntek el a folyóban. Személyes holmijukat, valamint egyikük kutyáját járókelők találták meg, ők értesítették a rendőrséget.

Dobi Tamás, a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére elmondta, hogy bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a Szerencsi Rendőrkapitányság általános közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tisza

tragédia