Kis híján tragédia történt: menet közben rögzítette rakományát egy autós

HelloVidék   
  Megosztom
Kis híján tragédia történt: menet közben rögzítette rakományát egy autós

Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt baleset, amikor egy férfi menet közben rögzítette az autóján a kajakot az M3-as autópályán.

Szokatlan módon, menet közben rögzítette a rakományt egy fiatal az M3-as autópályán - számol be róla a bpiautosok.hu, jelezve, hogy az esetről egyik olvasójuk videofelvételt is készített.

Az autós portál hozzáteszi: "tény, hogy jobb később, mint soha, de hogy valaki a dugóban araszolást találja a legmegfelelőbb alkalomnak, az igen meglepő".

Annyi megjegyzést még fűznek a nem mindennapi felvételhez, hogy "látszik, hogy a fiatalembernek volt segítsége", ugyanis egy hölgy az anyósülés ablakán kimászva koordinálta a folyamatot. Az olvasó által beküldött videót a BpiAutósok saját YouTube-csatornáján is megosztotta:

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

m3-as autópálya

kajak

autó