Brutális: állatkínzás miatt indult eljárás egy Pest vármegyei nő ellen

MTI   
  Megosztom
Brutális: állatkínzás miatt indult eljárás egy Pest vármegyei nő ellen

Állatkínzás bűntett miatt indult eljárás egy 35 éves Pest vármegyei nő ellen, aki sanyarú körülmények között tartott több kutyát a Fejér vármegyei Perkátán, egy szőlőhegyi ingatlanban.


 

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság police.hu-n megjelent pénteki közleménye szerint a 112-es segélyhívóra érkezett bejelentés alapján indult nyomozás a nővel szemben.

A több mint két tucat kis- és nagytestű állat közül kilencnek volt transzpondere, de érvényes oltása nem, a többit pedig be sem oltották és chipjük sem volt.

A helyszínelés során a rendőrök lefoglalták a kutyákat és állatvédő szervezetek közreműködésével állatotthonban helyezték el őket, az elkövetőt pedig előállították a rendőrségre, majd a nyomozást követően az iratokat továbbították az ügyészségnek.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

állatkínzás

eljárás

állat