Kattant a bilincs: kábítószer-kereskedőket kapcsoltak le Kerecsenden

MTI   
  Megosztom
Kattant a bilincs: kábítószer-kereskedőket kapcsoltak le Kerecsenden

Drogkereskedelemmel, illetve kábítószer fogyasztásával gyanúsítják azt a három férfit, akit egy összehangolt ellenőrzés-sorozat közben fogtak el az Egri Rendőrkapitányság és a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai.

A gyanúsítottak lakásán tartott kutatás során a detektívek 375 darab, pszichoaktív vegyületet tartalmazó tablettát, valamint több mint 230 gramm kábítószergyanús port foglaltak le.

Az akció során nemcsak az éjszakai mulatóban dj-ként dolgozó két kábítószer-kereskedőt, hanem ügyfélkörük egy részét is azonosították: három szegedi és egy szentesi férfit is gyanúsítottként hallgattak ki.

A két férfival szemben - őrizetbe vételük mellett - bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem, ügyfeleikkel szemben kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

bűncselekmény

szeged

drog