A törölközőszéf tényleg megvéd a tolvajok ellen?! Standolási kiokosunk következik

HelloVidék   
  Megosztom
A törölközőszéf tényleg megvéd a tolvajok ellen?! Standolási kiokosunk következik

A strandon vajon a törölköző a legbiztonságosabb módja értékeink megvédésnek? Minden bizonnyal nem, de persze nem mindig van lehetőség arra, hogy értékmegőrzőben hagyjuk azokat. Ha erre nincs mód, akkor érdemes a parthoz közel úszni vagy felváltva bemenni a vízbe, hogy mindig legyen, aki figyel a holmikra – írta a rendőrség közleményét szemlézve testvérportálunk, a Bama.hu.


 


 

A strandon vajon a törölköző a legbiztonságosabb módja értékeink megvédésnek? Minden bizonnyal nem, de persze nem mindig van lehetőség arra, hogy értékmegőrzőben hagyjuk azokat. Ha erre nincs mód, mint például az orfűi szabadstrandokon, akkor érdemes a parthoz közel úszni vagy felváltva bemenni a vízbe, hogy mindig legyen, aki figyel a holmikra - írta a megyei lap.

A strandokon bekövetkező veszélyekkel kapcsolatban az Országos Mentőszolgálat is osztott meg tanácsokat, amiket mindenképp érdemes betartani, hiszen a meleg idő beköszöntével minden évben megnő a vízbefulladások és a strandra jellemző balesetek száma.

Az alábbi praktikák, javaslatok életet menthetnek

Fejest ugrani például rendkívül veszélyes, főleg, ha nem ismerjük a víz mélységét, ebből adódóan sajnos minden évben előfordul halálos kimenetelű baleset is; a víz közelébe gyermekeket kizárólag felügyelet mellett engedjünk; a mélyebb vizű területekre mindenki saját úszótudásának megfelelően merészkedjen.

Emellett arról is írtak, hogy fejest ugrani rendkívül veszélyes, főleg, ha nem ismerjük a víz mélységét, ebből adódóan sajnos minden évben előfordul halálos kimenetelű baleset is; a víz közelébe gyermekeket kizárólag felügyelet mellett engedjünk; a mélyebb vizű területekre mindenki saját úszótudásának megfelelően merészkedjen.

Tilosban fürdés

A nyári időszakban az online térben való bankkártya védelem különösen fontos. Ilyenkor az emberek többet utaznak és vásárolnak, amit sokszor online felületen tesznek meg, legyen szó szállásfoglalásról, vagy éppen fürdőruha vásárlásról.

– hívta fel a figyelmet a portál.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

strand

biztonság

törülköző

fejesugrás

víz

fürdő