Áll a bál a Dunaferrnél: még mindig nem kapták meg a fizetésüket az üzem dolgozói

HelloVidék   
  Megosztom
Áll a bál a Dunaferrnél: még mindig nem kapták meg a fizetésüket az üzem dolgozói


Nem kapták meg időben a fizetésüket a dunai vasmű dolgozói. A bérek már júliusban is késve érkeztek a bankszámlákra.



 

A Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség és a Dunaferr Ifjúsági Szervezet vezető képviselői arról tájékoztatták a dunaújvárosi vasműben dolgozókat, hogy a Liberty Dunaújváros nem tudja határidőre kifizetni a béreket.

A 24.hu-hoz eljutott levél szerint a szervezetek vezetői felhívták a munkáltató figyelmét arra, hogy kötelessége a béreket a határidőre kifizetni, és felszólították a céget, hogy tegyen meg minden ennek érdekében. A duol.hu arról ír, hogy nem hivatalos információik szerint a munkáltató a belső informális hálózaton, az intraneten arról tájékoztatott, hogy hétfőn, augusztus 12-én utalják a munkabéreket.

Közben a NAV Fejér Vármegyei Igazgatósága még július 30-i dátummal – augusztus 7-i közzététellel a Magyar Közlönyben – végrehajtást rendelt el a Liberty Dunaújváros cége, a Duna Furnace Dunai Vasmű Kft. ellen. – tették közzé a társaság munkavállalói csoportjában.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

dunaferr

bér

fizetés