Így tudsz 2024-ben a legtöbbet spórolni: tízezrekkel fizethetsz többet, ha nem figyelsz a trükkökre

Pénzcentrum   
  Megosztom
Így tudsz 2024-ben a legtöbbet spórolni: tízezrekkel fizethetsz többet, ha nem figyelsz a trükkökre

Az elmúlt évek gazdasági visszaesése számos háztartást késztetett arra, hogy szorosabbra húzza a nadrágszíjat: a legtöbb magyarnak életbevágó kérdés lett, hogy mi az, amin effektív módon tud jelentős összegeket spórolni. Ám sajnos sokaknak még így is számolgatnia kell, hogy mire nem telik majd hónap végén. Sokan emiatt hitelt is felvesznek, hogy olyan igényeket fedezni tudjanak, mint például az utazás - de rengeteg az áruhitel is - írta a Pénzcentrum.

Az említett jelenségek az elektronikai cikkek esetében is érvényesülnek, sőt, hatásuk talán itt a legjelentősebb. Ezért a vonatkozó iparág néhány képviselőjét kérdezte a Pénzcentrum arról, hogyan vásárolnak a magyarok használtan.

A keresési adatok és a sikeres tranzakciók alapján a legnagyobb érdeklődés a videó és audió eszközök iránt mutatkozik a Jófogáson, ideértve a hifi és házimozi rendszereket, fejhallgatókat, valamint lemezjátszókat. Ezt a kategóriát szorosan követik a mobiltelefonok, majd a laptopot, PC-t, tabletet és e-book olvasót is magában foglaló számítástechnikai eszközök.

- közölte a lappal a Jófogás.

Jól látszik tehát, hogy a háztartási nagygépek vásárlása elsősorban nem ezen a platformon történik, ellenben a multimédiás eszközök iránt hatalmas a kereslet.

Meghatározó emellett a szezonális hatás is, a Jófogás szerint a nyári hónapokban a használtpiacon nem meglepő módon a klímaberendezések iránti kereslet növekedett meg látványosan. Júliusban a különböző típusú klímák és ventilátorok iránti érdeklődés több mint duplájára nőtt a tavalyi év azonos időszakához képest

A cég kiemelte, hogy a platformot azért is érdemes figyelni, mert sokszor grátisz ajánlatokat is lehet találni, április és július között számos ingyenesen elvihető termék is jelen volt a honlapon, ezek közül a legjelentősebb talán a fűnyíró volt.

A cikk folytatása a Pénzcentrumon olvasható, ITT!

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

pénzcentrum

elektronika

hitel

áruhitel