Elítéltek egy benzinkutat kiraboló szegedi férfit: ennyi év után szabadulhat csak

MTI   
  Megosztom
Elítéltek egy benzinkutat kiraboló szegedi férfit: ennyi év után szabadulhat csak

Öt év fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Járásbíróság csütörtökön azt a férfit, aki hétfőn kirabolt egy benzinkutat a városban.

A 29 éves vádlottat felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettében mondta ki bűnösnek a bíróság. A vádirat szerint a férfi hétfőn, hajnali 4 óra körül tért be az egyik szegedi benzinkúthoz. A pulthoz lépve elővett egy 20 centis kést, és azzal fenyegetőzve pénzt követelt. Az eladó átadta a kassza tartalmát, mintegy 300 ezer forintot a vádlottnak, aki ezután elmenekült a helyszínről.

A hajléktalanként élő férfit - aki beismerte a bűncselekmény elkövetését - korábban felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt már elítélték, jelenleg is több büntetőeljárás folyik ellene. Az utolsó szó jogán azt mondta, rá volt kényszerülve, hogy pénzt szerezzen, nagyon sajnálja a történteket.

A bíróság ítéletét az ügyész és a vádlott tudomásul vette, a védő három nap gondolkodási időt tartott fent az esetleges fellebbezés bejelentésére.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

bűncselekmény

szeged

rablás