Nincs megállás: a napi mellett a hajnali melegrekord is megdőlt szerdán

HelloVidék   
  Megosztom
Nincs megállás: a napi mellett a hajnali melegrekord is megdőlt szerdán

Szerdán megdőlt az országos napi melegrekord és a hajnali melegrekord is - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján csütörtökön.

Azt írták, szerdán is folytatódott a kánikula, Baja Csillagvizsgáló meteorológiai állomáson 40,4 Celsius-fokig melegedett fel a levegő, ami új országos napi melegrekord.

A korábbi rekord 39,7 fok volt, amit Ásotthalmon mértek, 1957-ben. Szerda hajnalban Pécs Egyetem állomáson 27,3 fokos hőmérsékletet mértek, ez pedig új hajnali országos melegrekord. A korábbi rekord 26,1 fok volt, amit Budapest Lágymányoson mértek 2015-ben.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

rekord

hőmérséklet

időjárás